Täyden palvelun tekstiiitalo

Lämpösiirto (DTF)

Tämä painotekniikka soveltuu hyvin esimerkiksi pelipaitojen painamiseen. Erilaiset logot, pelinumerot sekä personoinnit onnistuu tällä menetelmällä näyttävästi ja kustannustehokkaasti.

Digipaino (DTG)

DTG (Direct to garment) painotekniikka soveltuu parhaiten suurten, moniväristen painatusten toteutukseen. Lopputuloksesta tulee pehmeä ja mukavan tuntuinen. Soveltuu parhaiten puuvillaisiin tuotteisiin.

Seripaino

Perinteinen seripainotekniikka on kustannustehokkain ratkaisu suurten tilausmäärien toteuttamiseen. Jokaiselle värille tehdään oma seula, jonka läpi painoväri painetaan suoraan tekstiilille. Seripainetun tekstiilin pesunkestävyys on erinomainen ja lopputuloksesta tulee mukavan tuntuinen ja tyylikäs.

Brodeeraus

Astetta tyylikkäämpi vaihtoehto erilaisten logomerkkausten toteuttamiseen. Brodeerattu logo on todella näyttävä ja kestävä vaihtoehto ja se voidaan toteuttaa myös niihin tuotteisiin, joihin perinteinen painatus ei onnistu, kuten liukaspintaisiin takkeihin. Erilaiset seuralogot sekä opiskelijajärjestöjen collegepaidat tehdään usein brodeeraamalla.

Sublimaatio

Tällä painotekniikalla saadaan painatuksesta pehmeä ja käsituntumaltaan täysin huomaamaton. Tämän painotekniikan suurin hyöty on sen kestävyydessä ja käyttömukavuudessa. Soveltuu ainoastaan valkoiseen polyesterituotteeseen. Sublimaatiolla painamme esimerkiksi voimistelupuvut sekä lätkäpaidat. 

Kuvassa sublimaatiopainettu merkki, joka on brodeerattu collegepaitaan.